Sânii de rață în Muscat și suc de portocale

Sânii de rață în Muscat și suc de portocale
Sânii de rață în Muscat și suc de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 491 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui îmbogățit, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rață Vietnameză înăbușită în suc de portocale condimentat, Piept de rață fript cu sos de portocale Chipotle, și Cina In Seara Asta: Piept De Rață Fript Cu Sos De Portocale Chipotle.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de copt, amestecați Muscat de Beaumes-de-Venise cu sucul de portocale, sosul de soia, sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
MoscatoMoscato
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Adăugați sânii de rață și marinați timp de 4 ore sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
3
Scoateți sânii de rață din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Se toarnă marinada într-o cratiță medie și se adaugă bulionul de pui îmbogățit. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 1/3 cană și sirop, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați pieptul de rață cu pielea în jos și condimentați cu sare și piper. Gatiti sanii la foc moderat pana cand pielea este foarte crocanta, aproximativ 5 minute. Întoarceți sânii, acoperiți și gătiți până când carnea este rară, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Transferați sânii pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 5 minute. Feliați rața transversal de 1/4 inch grosime și aranjați pe farfurii. Treceți sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista