Sânii de rață în Muscat și suc de portocale

Sânii de rață în Muscat și suc de portocale
Sânii de rață în Muscat și suc de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 491 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui îmbogățit, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rață Vietnameză înăbușită în suc de portocale condimentat, Piept de rață fript cu sos de portocale Chipotle, și Cina In Seara Asta: Piept De Rață Fript Cu Sos De Portocale Chipotle.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de copt, amestecați Muscat de Beaumes-de-Venise cu sucul de portocale, sosul de soia, sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
MoscatoMoscato
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
2
Adăugați sânii de rață și marinați timp de 4 ore sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
3
Scoateți sânii de rață din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Se toarnă marinada într-o cratiță medie și se adaugă bulionul de pui îmbogățit. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 1/3 cană și sirop, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
6
Adăugați pieptul de rață cu pielea în jos și condimentați cu sare și piper. Gatiti sanii la foc moderat pana cand pielea este foarte crocanta, aproximativ 5 minute. Întoarceți sânii, acoperiți și gătiți până când carnea este rară, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De RațăPiept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Transferați sânii pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 5 minute. Feliați rața transversal de 1/4 inch grosime și aranjați pe farfurii. Treceți sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista