Rutabagas picant festonat cu pătrunjel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 314 calorii. Dacă $1.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Rutabagas picant festonat cu patrunjel ar putea fi un spectaculos fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rutabagas, pătrunjel cu frunze plate, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi picante cu pătrunjel și coriandru, Friptură De Flanc La Grătar Cu Sos Picant De Pătrunjel, și Friptură de vită cu sos picant de roșii pătrunjel.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți rutabagele până când sunt crocante, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați rutabagas pe o foaie mare de copt și lăsați să se răcească.
Adăugați pătrunjelul în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Strângeți uscat și tăiați grosier.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați șalotele, jalapeosul și usturoiul. Condimentează ușor cu sare și piper și gătește la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați bulionul și gătiți la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Se adaugă smântâna și se fierbe la foc mic până se reduce cu o treime, aproximativ 8 minute. Se amestecă pătrunjelul și se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 4 minute. Condimentează generos cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 40
Ungeți un vas de copt din sticlă de 10 pe 15 inci. Aranjați jumătate din feliile de rutabaga în vas. Se condimentează cu sare și piper. Folosind o lingură cu fante, acoperiți rutabagele cu pătrunjel și turnați jumătate din smântână peste pătrunjel. Se acoperă cu rutabagele rămase și se toarnă peste ele crema rămasă; apăsați ușor pentru a uniformiza feliile. Acoperiți cu folie și coaceți timp de aproximativ 1 oră sau până la barbotare.
Poziționați un grătar de cuptor la 6 inci de căldură și preîncălziți broilerul.
Presărați parmezanul peste rutabagas și fierbeți, rotind vasul după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Lăsați să se răcească cel puțin 15 minute înainte de servire.