Rutabagas picant festonat cu pătrunjel

Rutabagas picant festonat cu pătrunjel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 314 calorii. Dacă $1.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Rutabagas picant festonat cu patrunjel ar putea fi un spectaculos fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rutabagas, pătrunjel cu frunze plate, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi picante cu pătrunjel și coriandru, Friptură De Flanc La Grătar Cu Sos Picant De Pătrunjel, și Friptură de vită cu sos picant de roșii pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți rutabagele până când sunt crocante, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați rutabagas pe o foaie mare de copt și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pătrunjelul în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Strângeți uscat și tăiați grosier.
4
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați șalotele, jalapeosul și usturoiul. Condimentează ușor cu sare și piper și gătește la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați bulionul și gătiți la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Se adaugă smântâna și se fierbe la foc mic până se reduce cu o treime, aproximativ 8 minute. Se amestecă pătrunjelul și se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 4 minute. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Ungeți un vas de copt din sticlă de 10 pe 15 inci. Aranjați jumătate din feliile de rutabaga în vas. Se condimentează cu sare și piper. Folosind o lingură cu fante, acoperiți rutabagele cu pătrunjel și turnați jumătate din smântână peste pătrunjel. Se acoperă cu rutabagele rămase și se toarnă peste ele crema rămasă; apăsați ușor pentru a uniformiza feliile. Acoperiți cu folie și coaceți timp de aproximativ 1 oră sau până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Poziționați un grătar de cuptor la 6 inci de căldură și preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Presărați parmezanul peste rutabagas și fierbeți, rotind vasul după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
12
Lăsați să se răcească cel puțin 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista