Rutabaga-Tarta cu spanac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 349 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină, spanac, rutabaga și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tarta Cu Spanac Si Feta, Tarta Cu Ricotta Cu Spanac, și Tarta Rustica Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Curățați rutabaga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
4
Tăiați o felie subțire din 1 parte, permițându-i să stea în poziție verticală.
5
Tăiați în felii groase de 1/4 inch.
6
Amestecați pesmetul, făina și 1/4 cană de brânză într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Înmuiați 1 felie de rutabaga în lapte și dragați în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați felia în centrul unei cakepan rotunde unse de 8 inci.
9
Tăiați feliile de rutabaga rămase în jumătate. Înmuiați jumătate din felii în lapte și dragați în amestecul de pesmet. Aranjați în tigaie, permițând marginilor exterioare ale rutabaga să se potrivească în jurul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scurgeți bine spanacul, apăsând între straturi de prosoape de hârtie. Aranjați peste rutabaga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Presărați slănină și 1/2 cană de brânză rămasă și stropiți cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Înmuiați feliile de rutabaga rămase în lapte; dragă în amestec de pesmet. Aranjați peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Stropiți cu restul de 2 linguri de unt. Acoperiți cu o foaie de folie de aluminiu; apăsați un cakepan rotund de 8 inci pe tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
14
Așezați tarta în cuptor pe foaia de copt preîncălzită și acoperiți cu o tigaie mare și grea.