Rulouri Semiluna Aurie
Rulourile Golden Crescent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de pâine. O porție conține 169 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă servește 12. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, sare, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulouri cu semilună cu afine și migdale , Biscuiți fără ouă cu chipsuri de ciocolată - Prajituri fără ou și Naut auriu cu coriandru, usturoi, roșii uscate la soare și brânză de capră .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Adăugați zahăr, 2 linguri de unt, shortening, ou, sare și 1 cană de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficient din făina rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/4 ore.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata.
Rotiți într-un 12-in. cerc. Topiți untul rămas; ungeti peste aluat.
Rulați felii de la capătul larg și curbați pentru a forma semilune.
Puneți partea ascuțită în jos, la 2 inchi, pe o tavă de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până când se rumenesc.
Ungeți cu unt topit suplimentar, dacă doriți.