Rulouri de scorțișoară condimentate cu glazură de arțar

Rulouri de scorțișoară condimentate cu glazură de arțar
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Rulourile de scorțișoară condimentate cu glazură de arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 217 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci, apă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Rulouri de scorțișoară-curmale-Pecan cu glazură de arțar, The Pioneer Woman Cinnamon Rolls {kind of} cu glazură de arțar, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti rulouri, combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina de pâine și 63 de uncii (aproximativ 1 1/4 căni) făină universală în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Combinați făina de pâine, 63 uncii făină universală, sare, 1/2 linguriță scorțișoară, nucșoară și cuișoare într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați amestecul de drojdie, dovleceii și uleiul și amestecați până se umezesc. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 6 minute), adăugând suficient din făina universală rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă indentarea rămâne, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și rulați aluatul într-un dreptunghi de 20 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Combinați restul de 1 linguriță de scorțișoară, zahăr brun, 2 linguri de unt topit și 2 lingurițe de apă într-un castron mic; întindeți amestecul uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se presară uniform cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Rulați aluatul, moda jeleu-roll, începând cu partea lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați rola transversal în 16 felii egale. Aranjați rulourile, tăiați părțile în sus, într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți la 375 timp de 33 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Pentru a pregăti glazura, combinați 1/3 cană de apă și zahăr de arțar într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; se fierbe 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maple SugarMaple Sugar
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de unt, jumătate și jumătate și vanilie. Se răcește 5 minute; stropiți peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista