Rulouri cu usturoi-parmezan
Rulourile cu usturoi și parmezan necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 132 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână aluat de pâine, unt, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt rulourile cu usturoi cu parmezan, rulourile cu parmezan cu usturoi și rulourile cu parmezan cu usturoi.
Instrucțiuni
Tăiați aluatul de pâine în 16 bucăți; formați bile.
Se aseaza pe o suprafata infainata; se acopera si se lasa la crescut la loc caldut 10 minute. Într-un castron, amestecați parmezanul și praful de usturoi în unt. Cu o lingură, rulați bilele în amestecul de unt; aranjați lejer într-un 9-inch. tava rotunda de copt.
Se acopera si se lasa la crescut intr-un loc cald pana se dubleaza.
Coaceți la 375° timp de 10-15 minute sau până când se rumenesc. Se încălzește amestecul de unt rămas; când rulourile sunt coapte, despărțiți-le și scufundați-le din nou.