Rulade cu varză acră (Vogelsberger Rolle)

Rulade cu varză acră (Vogelsberger Rolle)
Rulade cu varză acră (Vogelsberger Rolle) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 491 calorii. Un amestec de ouă, ulei de măsline, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Rulade De Șuncă, Rulade Cu Cheeseburger, și Rulade De Curcan.

Instrucțiuni

1
Feliați murătura pe lungime în șase pene. Tăiați carnea de porc în șase bucăți subțiri și largi și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Așezați o felie de slănină și o felie de murătură de mărar pe o parte a fiecărei felii de coapse de porc. Împărțiți muștarul și varza murată printre feliile de coapse de porc. Condimentează cu sare și piper; înfășurați fiecare felie strâns și fixați-o cu scobitori. Înmuiați fiecare ruladă în oul bătut și apoi rulați în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Murături De MărarMurături De Mărar
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Carne De PorcCarne De Porc
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; stropiți în uleiul de măsline. Gătiti fiecare ruladă până se rumenesc, iar un termometru introdus în centru înregistrează 145 de grade F (63 de grade C), 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Îndepărtați scobitorii înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista