Rucola si Fontina souffl 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Arugulan și Fontina souffl. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 156 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de albușuri de ou, brânză fontina, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Arugulan și Fontina Frittata, Pizza cu Fontina, Prosciutto și Rucola, și Pizza La Grătar Cu Fontinan Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți un vas souffl de 2 litri cu spray de gătit; presărați pesmet peste fundul și părțile laterale ale vasului.
Gatiti rucola in apa clocotita 15 secunde sau pana se ofileste si scurgeti-o intr-o sita, presand pana abia se uda. Se toacă fin; se pune într-un castron mare.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Așezați făina, sarea, nucșoara măcinată, ardeiul roșu măcinat și piperul negru într-o cratiță medie. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.
Se amestecă treptat aproximativ o pătrime din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușul de ou, amestecând constant cu un tel și se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti 30 de secunde si scoateti-l de pe foc. Se amestecă rucola și brânza. Se răcește ușor.
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de rucola; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți lingura în vasul de suflet pregătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este umflat, auriu și setat.
Notă de vin: în Franța, alegerea pentru acest fel de mâncare ar fi o distracție Sancaerre sau Pouilly, ambele fiind vinuri ușoare, crocante, făcute cu struguri Sauvignon Blanc. Desigur, există zeci de Sauvignon Blancs fabuloase făcute și în Statele Unite. Una ușoară, care ar fi grozavă aici: Sauvignon Blanc de la Geyser Peak din județul Sonoma (aproximativ 10 USD).
Sparanghel și Gruyre Souffl: înlocuiți sparanghelul de 3/4 lire pentru rucola. Gatiti sparanghelul in apa clocotita 4 minute; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Tăiați un vârf de 1 inch din fiecare suliță de sparanghel; tăiați mărunt tulpinile. Înlocuiți 1 linguriță de muștar uscat pentru ardeiul roșu măcinat. Înlocuiți 1/2 cană (2 uncii) gruyre mărunțit pentru fontina. Se amestecă vârfurile de sparanghel și sparanghelul tocat cu brânza