Rozmarin Focaccia
Reteta Rosemary Focaccian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 14 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această pâine. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rozmarin Focaccia, și Rozmarin Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa clocotită, 1 linguriță de rozmarin și miere într-un castron mare; se răcește la 100 până la 11
Presărați drojdia peste amestecul de miere; lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 3 1/4 căni de făină, 2 linguri de ulei și 1 linguriță de sare în amestecul de miere, amestecând pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Punch aluat în jos. Puneți aluatul într-un dreptunghi de 14 x 12 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Descoperă aluatul. Faceți indentări în partea superioară a aluatului folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor.
Combinați 1 lingură de ulei, 1 linguriță de apă și gălbenușul de ou; periați peste aluat.
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei; presărați cu rozmarin rămas și sare de mare.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.