Rom unt glazurate ananas la gratar cu vanilie mascarpone parfumate

Rum unt glazurate ananas la gratar cu vanilie mascarpone parfumat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 517 calorii, 4G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de afine, fasole de vanilie, mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ananas parfumat cu Cardamom la grătar cu înghețată Vanillan, Ananas la grătar cu glazură de unt-rom și Mascarpone de vanilie, și Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul, zahărul și romul într-o cratiță mică. Grătați ananasul pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Lingura glazura de rom peste ananas la gratar.
Bateți împreună mascarpone și semințe de vanilie. Topiți fiecare felie de ananas cu o păpușă de mascarpone de vanilie.
Garnisiți cu câteva afine proaspete.