Roșii Provensale

Roșii Provensale
Roșiile provensale necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 134 calorii. Dacă aveți la îndemână pesmet, ulei de măsline, herbes de provence și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii Provensale, și Tomatele Provenite De La.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie medie se încălzește 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Tăiați roșiile pe jumătate pe lungime și sareți și piperați suprafețele tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Așezați roșiile tăiate la suprafață, în tigaie și gătiți roșiile timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și răsturnați roșiile astfel încât suprafața tăiată să fie orientată în jos și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Scoateți roșiile și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Adăugați firimiturile de pâine și herbes de Provence în tigaie și sotati, amestecând, timp de 2 minute, sau până când firimiturile sunt acoperite, adăugând o lingură mai mult ulei, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, preîncălziți broilerul la înălțime. Aliniați o foaie de copt cu folie și așezați roșiile tăiate cu fața în sus pe folie. Împărțiți firimiturile între jumătățile de roșii. Se fierbe timp de 1 minut și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista