Risotto de porumb dulce cu Herbes de Provence

Risotto de porumb dulce cu Herbes de Provence
Risotto de porumb dulce cu Herbes de Provence ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 450 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, bulion bogat de pui, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de miel cu Herbes de Provence și ceapă dulce la grătar, Herbes de Provence, și Herbes de Provence.

Instrucțiuni

1
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță medie la foc mediu-mic până când este fierbinte, reduceți focul la minim și păstrați bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumați. Gatiti scallions, amestecand, doar pana la translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați orezul, amestecând încet și continuu cu o lingură de lemn până când boabele sunt opace și acoperite în ulei, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Adăugați 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper și turnați vinul. Gatiti si amestecati pana se evapora tot lichidul, aproximativ 3 minute. Nu lăsați orezul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
OrezOrez
SareSare
VinVin
5
Se toarnă aproximativ 1 cană din bulionul cald și se amestecă cu o lingură de lemn până când orezul a absorbit tot lichidul, aproximativ 6 minute. Când aproape tot lichidul a dispărut, se toarnă într-un alt stoc de 1/2 cană. Continuați să amestecați și să adăugați bulionul, 1/2 cană odată, permițând orezului să absoarbă lichidul înainte de a adăuga mai mult. După ce orezul a absorbit 2 1/2 căni de stoc, gustați-l. Orezul trebuie să fie ferm până la mușcătură, dar cremos. Dacă este greu, continuați să adăugați stoc, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant, până când orezul are un gust perfect pentru dvs. (Este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
PolonicPolonic
6
Se amestecă porumbul și se reduce focul la foarte scăzut, astfel încât risotto să nu mai fiarbă. Se amestecă untul, brânza și ierburile. Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
BrânzăBrânză
IerburiIerburi
PorumbPorumb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista