Risotto de ciuperci cremoase cu file de porc la grătar cu rozmarin

Risotto de ciuperci cremoase cu rozmarin muschiulet de porc la gratar este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. O porție conține 752 calorii, 44G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 28 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet de porc cu rozmarin prăjit și cimbru cu caserolă de ciuperci de fasole verde, Rozmarin Portocaliu Muschiulet De Porc La Gratar, și Rozmarin Usturoi Muschiulet De Porc La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați filetul cu ulei, sare, piper și rozmarin. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat o oră sau 2 la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o tigaie sigură pentru cuptor la foc mare. Căutați filetul pe toate părțile până când este frumos colorat peste tot.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 10 minute sau până când temperatura internă atinge 145 grade F.
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a tăia subțire pe părtinire.
Se servește cu risotto și se ornează cu o crenguță de rozmarin proaspăt.
Puneți ciupercile într-un bol și turnați apă clocotită peste ele; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați șobolani și transpirați până când încep să devină translucide în culoare, doar câteva minute.
Adăugați orez și amestecați până când toate boabele sunt acoperite cu ulei. La orez, adăugați stocul și vinul.
Scoateți ciupercile din lichidul lor, rezervând lichidul și tocați-le aproximativ.
Adăugați ciupercile cu lichidul lor în oală.
Adăugați sare, ridicați focul la mediu-înalt și aduceți la foc mic. Se amestecă bine, se reduce focul la minim, se acoperă și se gătește 20 de minute, amestecând încă o dată după 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, pecorino și pătrunjelul.
Se servește cu filet feliat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon