Risotto De Ciuperci

Risotto De Ciuperci
Risotto de ciuperci este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 452 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, pătrunjel, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline până când ceapa este fragedă și usturoiul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Scoateți usturoiul și amestecați pătrunjelul, țelina, sarea și piperul. Gatiti pana cand telina este frageda, apoi adaugati ciupercile. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți până când ciupercile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se toarnă laptele și smântâna în tigaie și se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se încălzește la foc mic. Amestecați bulionul de legume în orez câte o cană, până când este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Când orezul a terminat de gătit, amestecați untul și parmezanul și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista