Risotto Cu Ghimbir

Reteta Risotto de ghimbir ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 624 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, vin, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă De Prăjituri Cu Risotto Cu Ghimbir Cu Lămâie, Risotto insular cu dovlecei de ghindă, Shitakes, ghimbir și rom Malibu!, și Scoici arse cu ghimbir-Lime Beurre Blanc și Risotto milanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți stocul la foc mic într-o oală medie și păstrați-l la foc mic până când risotto este gata.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut.
Adăugați ceapa și 1 lingură de ghimbir și gătiți, amestecând continuu, timp de 2 până la 3 minute, până când ceapa este translucidă.
Adăugați orezul și amestecați. Se amestecă vinul și se fierbe până se evaporă lichidul. Începeți să adăugați stoc, câte o lingură, amestecând constant până când lichidul este absorbit. Continuați să adăugați stoc până când orezul este gătit, dar încă ferm și cremos, 30 până la 35 de minute.
Adăugați untul, restul de 2 lingurițe de ghimbir și parmezanul. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Retipărit cu permisiunea de la Anna Getty ' s Easy Green Organic de Anna Getty, cărți de cronică din aprilie 2010 pentru circulatorii