Risotto cremă de scoici și ciuperci

Risotto cremă de scoici și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați scoici cremoase și Risotto de ciuperci. Acest fel de mâncare are 291 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, piper, suc de scoici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Risotto De Ciuperci Cremoase, Risotto Cu Ciuperci Cremoase, și Risotto De Ciuperci Cu Praz Cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sotati scoici in unt la foc mediu-mare intr-o cratita sau cuptor olandez 3 pana la 5 minute sau pana cand sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți scoicile din tigaie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați șalotele și ciupercile în tigaie; gătiți, amestecând constant, 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați orez și amestecați până când este bine acoperit și translucid, aproximativ 1 până la 2 minute. Se amestecă firele de șofran și sucul de scoici; reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti descoperit, amestecand constant. Când lichidul este aproape absorbit, amestecați bulionul fierbinte, câte 1 cană pe rând, amestecând frecvent, până când fiecare adăugare a fost absorbită. (Întregul proces ar trebui să dureze 20 până la 25 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se amestecă crema de brânză și se gătește doar până se amestecă brânza. Se amestecă scoici și se fierbe până se încălzește. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista