Ricotta Cheesecake
Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 340 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, scorțișoară, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ricotta Cheesecake, Ricotta Cheesecake, și Ricotta Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în treimea inferioară.
Ușor unt tigaie și strat cu firimituri cookie, lăsând orice firimituri vrac distribuite pe partea de jos a tigaie.
Se amestecă împreună ingredientele rămase și se toarnă în crustă.
Coaceți până când este umflat și auriu, dar centrul este încă ușor clătinat, aproximativ 1 1/2 ore.
Se răcește în tigaie pe un raft (tortul se va scufunda puțin).
Serviți cheesecake cald sau la temperatura camerei.
Cheesecake-ul Ricotta se consumă cel mai bine în ziua în care este făcut, dar poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat la temperatura camerei răcoroase.