Reteta Reuben Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 32 minute. Acest fel principal are 1772 calorii, 85g de proteine, și 68G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.4 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, carne de vită, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Reuben Pizza, Reuben Pizza, și Pizza Simplă Reuben.
Instrucțiuni
1
Întindeți fiecare crustă de pizza cu 1 lingură de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Presărați jumătate din brânză uniform peste crustele de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Așezați felii de vită corned uniform peste crustele de pizza, pliabile după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Carne De Vită
4
Întindeți restul de muștar uniform peste feliile de carne de vită pe fiecare pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Adăugați varză murată uniform pe fiecare pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
6
Presărați restul de brânză uniform peste fiecare pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Se presară cu semințe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
8
Așezați pizza pe o foaie de copt preîncălzită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Coaceți la 450 timp de 10-12 minute sau până când pizza este bine încălzită și brânza este topită.