Restaurantul Celebru Alfredo Sauce

Restaurantul Celebru Alfredo Sauce
Reteta celebrul restaurant Alfredo sos ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 829 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un sos la prețuri rezonabile. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, jumătate și jumătate, sare de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Celebrul CALZONE de la restaurantul Chez Panisse, Anthony ' s Linguine Calamari și creveți Pomodoro – faceți un clasic dintr-un renumit restaurant Houston acasă, și Luther ' s BBQ Sauce - în timp ce restaurantul nu poate fi în jurul valorii de mai, puteți face în continuare sosul lor BBQ la domiciliu.

Instrucțiuni

1
Puneți pastele într-o oală mare cu apă clocotită ușor sărată. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Combinați untul, crema de brânză și jumătate și jumătate într-o cratiță. Condimentează cu sare de usturoi și piper de lămâie. Se aduce la fierbere scăzută la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Serviți peste 12 uncii de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista