Restaurant Clasic Salata Caesar

Restaurant Clasic Salata Caesar
Restaurantul clasic Salata Caesar este un fără gluten și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,8 USD pe porție. O porție conține 426 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de salată română, crutoane, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată Clasică Caesar, Salată Clasică Caesar, și Salată Clasică Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul cu hamsii într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți sucul de lămâie, oțetul de vin roșu, muștarul Dijon, gălbenușul de ou și sosul Worcestershire în amestecul de hamsii până când amestecul este neted și cremos. Bateți treptat uleiul de măsline în pansament, turnând uleiul în pansament într-un jet subțire, amestecând constant. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Amestecați ușor salata română și parmezanul în pansament până când sunt acoperite bine; serviți salata acoperită cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
CrutoaneCrutoane
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista