Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Red Velvet Whoopie Pies ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 18 porții cu 244 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de făină de orez, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Red Velvet Whoopie Pies, Red Velvet Whoopie Pies, și Red Velvet Whoopie Pies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați oul și amestecați bine, răzuind părțile laterale ale bolului cu o spatulă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
4
Adăugați vanilia și colorantul alimentar și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Vanilie
5
Într-un castron mare separat, amestecați amestecul de făină de orez dulce, pudra de cacao și sarea. Cu mixerul la foc mic, adăugați jumătate din amestecul de făină, apoi zeama și, în final, restul amestecului de făină în amestecul de unt și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez Dulce
Pudră De Cacao
Amestec De Făină
Lapte Bătut
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
6
Într-un castron mic amestecați oțetul și bicarbonatul de sodiu împreună și apoi amestecați în aluat. Folosind o spatulă mare, răzuiți fundul și părțile laterale ale bolului de amestecare și asigurați-vă că toate ingredientele sunt încorporate. Aruncați aluatul pe foile de copt pregătite folosind o lingură mică de înghețată sau o lingură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
înghețată
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoop
Foaie De Copt
Bol De Amestecare
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți cookie-urile timp de 7 până la 9 minute sau până când marginile sunt setate și cookie-urile sunt ferme, dar elastice la atingere. Se răcește pe foile de copt timp de 5 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet. În timp ce cookie-urile se răcesc, faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
8
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză medie, cremați împreună crema de brânză, untul, sarea și vanilia până se omogenizează. Opriți mixerul. Cerneti zaharul cofetarilor si incepand cu mixerul la viteza mica si crescand incet viteza la mediu, amestecati bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
9
Cu mâna, periați firimiturile de pe fundul (partea plată) a unui cookie, întindeți cu o cantitate generoasă de umplutură, apoi acoperiți cu un alt cookie, cu partea plată în jos pe umplutură. Repetați cu cookie-urile rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Cookie-urile trebuie păstrate în frigider, dar sunt cel mai bine consumate fără răcire, așa că scoateți-le din frigider cu 10 t0 cu 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
11
Retipărit cu permisiunea de la pur și simplu ... deserturi fără Gluten de Carol Kicinski, 2011 Thomas Dunne Books