Recolta piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 240 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, piper, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch. Gatiti intr-un cuptor olandez in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 15-20 de minute sau pana se inmoaie; scurgeți și puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 1/4 cană de unt și următoarele 8 ingrediente; se pasează cu un tocător de cartofi până se omogenizează. Se acoperă cu unt suplimentar, dacă se dorește.