Ravioli, Trei Moduri
Ravioli, trei moduri ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 491 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ou, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli de castan și Radicchio), Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, și Ravioli Napolitani - - - Ravioli All ' Napolitana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună ricotta, parmezanul ras, 1 ou și sare și piper după gust. Împărțiți în două boluri separate și setați aside.In o tigaie la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și ofiliți rucola (acest lucru va dura doar aproximativ 30-45 de secunde.)
Așezați un înveliș wonton pe suprafață. Setați o cantitate mică (1/2 până la 1 linguriță) umplutură în centrul ambalajului. Cu o perie de patiserie, periați o bandă de 1/2 inch de-a lungul tuturor celor patru laturi ale ambalajului.
Așezați un al doilea înveliș deasupra, lucrând mai întâi de la mijloc. Apăsați cu atenție bulele de aer în timp ce apăsați cu atenție învelișul superior în jurul bazei umpluturii, apoi ieșiți spre margini, căptușind colțurile în sus și apăsând ușor pentru a sigila. Puneți deoparte și repetați cu umplutura rămasă și ambalajele wonton. (Faceți ambele versiuni cu brânză și rucola.)Pentru a face o versiune de gălbenuș de ou, separați un ou crăpându-l și cupându-l în degete, permițând albului să scape între degete. Odată ce aveți doar gălbenușul în mână, așezați-l cu grijă în centrul unui înveliș wonton și repetați procesul de etanșare de mai sus. Va trebui să fii prudent, dar odată ce te obișnuiești, va fi bine!Odată ce ravioli sunt asamblate, aruncați-le câte patru în apă clocotită. Gatiti 3 minute, apoi scoateti cu o lingura cu fante. Iată cum îmi place să le servesc:versiune de brânză: sos Marinara și parmezan ras
Strop de ulei de măsline, stropire de sare și piper
Burniță de ulei de măsline (încercați-divin), stropire de sare și piper