Ravioli de brânză cu sos proaspăt de roșii și anghinare
Rețeta Ravioli de brânză cu sos proaspăt de roșii și anghinare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 522 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la italian.food.com are 14 fani. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ravioli de brânză, roșii Rome, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli de brânză cu sos proaspăt de roșii, Ravioli de cartofi și brânză cu sos proaspăt de roșii, și Ravioli de brânză prăjită cu gust de ardei roșii și Dip de caper de anghinare pentru rețete similare.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.