Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, Ratatouille umplute Jack-O-Peppers ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 272 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.88 pe portie, primești o garnitură care servește 6. Este adus la tine de Foodnetwork. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, chile, evoo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Jack O Lantern Ardei Umpluți, Mini Jack-o-lanterne umplute sau ardei Halloweegan, și Fasole Neagră Și Piper Jack Umplute Ardei Poblano.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți aproximativ 1/4 cană EVOO într-o tigaie mică cu untul. Când untul face spumă, adăugați usturoiul și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pesmetul și amestecați pentru a se înmuia în ulei și unt. Prăjiți până devine auriu deschis, apoi scoateți-l de pe foc și răciți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Subţire-
5
Se amestecă pesmetul răcit cu brânza și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Tăiați blaturile de pe 6 ardei și rezervați, apoi scoateți semințele. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați o față jack-o'-lantern în fiecare ardei. Puneți ardeii în poziție verticală și, dacă un ardei este foarte instabil, tăiați fundul pentru a face ardeiul stabil. Condimentați ardeii din interior cu sare și piper, răsturnați ardeii și așezați pe o foaie de copt, blaturi alături. Semănați și tocați ardeiul gras rămas și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Sareți vinetele și scurgeți 15 minute într-o strecurătoare sau pe un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Pulverizați ardeii cu puțin spray de gătit și prăjiți pentru a carboniza ardeii la margini și coacere fragedă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
9
Scoateți din cuptor și răciți pentru a manipula.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Încălziți EVOO-ul rămas într-o tigaie mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați ardeii rezervați, cimbru, chile, vinete, ceapă și dovlecei și puțină sare și piper. Gatiti legumele, partial acoperite si amestecand ocazional, pana se inmoaie, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Adăugați roșiile, amestecați încă un minut și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
13
Combinați pesmetul cu legumele și gustați pentru a verifica condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
14
Se toarnă sosul de roșii într-o caserolă. Umpleți ardeii, umplând puțin cavitatea și așezați blaturile la locul lor pentru a completa Jack-O-Peppers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
15
Așezați ardeii în vas în timp ce îi umpleți. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
16
Pentru a servi, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și prăjiți până când ardeii sunt fierbinți, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ