Ragul Iepurelui

Ragul Iepurelui
Rabbit Rag ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 814 calorii, 81G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,11 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de piper măcinat grosier, sare de mare cenușie grosieră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 58 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Încercați Ragul Iepurelui, Ragu De Iepure Cu Aragaz Lent Peste Spaghete, și Cina de duminică: Ragu de iepure cu Gnocchi de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie grea de 12 inci (adâncime de 2 inci) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați pancetta și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați salvie și rozmarin și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați iepure și gătiți, amestecând ocazional, până când iepurele nu mai este roz pe exterior, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
4
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați vin și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 cană, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați roșiile, sarea de mare și piperul și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
* Rag-ul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit.* Rag-ul poate fi făcut cu 1 1/2 lire umăr De Vițel dezosat, tăiat în bucăți de 1 inch, într-o oală grea de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați vițel în oală în locul iepurelui și, după ce ați gătit până când nu mai este roz pe exterior, adăugați 4 căni de apă și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 cană și vițelul este foarte fraged, aproximativ 1 1/4 ore. Continuați cu rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista