Ragu de vită cu Ravioli
Ragu de vită cu Ravioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 940 calorii, 52G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 22 de fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare includ Carne De Vită Ragu, Carne De Vită Ragu, și Carne De Vită Ragu.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Adăugați roșiile, bulionul, vinul, pasta de roșii, rozmarinul, zahărul, usturoiul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute.
Gatiti ravioli conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Se servește cu sos de carne.
Presărați brânză, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo