Raclette
Raclette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 187 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, murături de cornichon, cartofi cu coajă subțire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Raclette, Raclette (Brânză Topită), și Clătite cu șuncă și brânză (Galette Raclette) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o tigaie de 4 până la 5 litri. Abia acoperiți cu apă, puneți capacul pe tigaie și puneți-l la foc mare. Când fierbe, reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 20 de minute.
Între timp, curățați ceapa și feliați subțire pe lungime.
Se amestecă cu suc de lămâie.
Feliați brânza; aranjați într - o caserolă superficială de 8 pe 11 inci sau 4 Caserole individuale, fiecare de aproximativ 5 inci lățime.
Când cartofii sunt fierți, scurgeți cea mai mare parte a apei și păstrați-o caldă.
Se fierbe brânza la aproximativ 6 inci sub căldură până se topește, aproximativ 5 minute.
Pentru a mânca, puneți cartofi, ceapă și murături pe farfurii. Puneți brânză fierbinte, câteva mușcături pe rând, peste cartofi.
Se adaugă sare și piper după gust. Dacă brânza din caserolă devine tare, reveniți la broiler pentru a se înmuia, 3 până la 4 minute.