Rață Glazurată Portocalie

Rața glazurată portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 7,85 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 630 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sânii de rață, chimenul măcinat, lichiorul de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Rață Moscovită Glazurată Cu Miere-Portocaliu Cu Piure De Păstârnac, Marmeladă de portocale și rață glazurată de Port cu un piure de unt de trufe de dovleac păstârnac, și Piept de rață glazurat Balsamic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Pat sânii rață uscat. Înțepați ușor suprafața pielii de rață de mai multe ori cu o furculiță pentru a ajuta grăsimea să gătească. Într-un castron mic, combinați sarea cu celelalte condimente și condimentați rața. Introduceți un termometru pop-up într-un unghi, în partea cea mai groasă a sânului.
Puneți rața în cuptorul preîncălzit și reduceți focul la 375 de grade F. prăjiți aproximativ 25 de minute, până când temperatura internă ajunge la 165 de grade F.
Între timp, într-un castron mediu, se amestecă împreună ingrediente glazura. Cu aproximativ 10 până la 15 minute înainte ca rața să fie gata, turnați glazura peste rață și terminați de gătit.
Lăsați rața să se odihnească, tentată cu folie timp de 5 până la 10 minute înainte de a sculpta.