Rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovleac și Broccoli rabe
Rețeta rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovleac și Broccoli rabe ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Acest fel principal are 617 calorii, 20g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, piper măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pruna, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole de afine cu dovlecei și Broccoli rabe, Paste de dovleac cu usturoi picant Rabe de Broccoli și fasole albă, și Ravioli De Tigaie Cu Rețetă De Broccoli Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe vinul de prune într-o cratiță medie grea până la sirop și se reduce la 1/3 cană generoasă, aproximativ 16 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mic înainte de utilizare.)
Folosind un cuțit mare greu, tăiați fiecare rață pe lungime în jumătate.
Tăiați bucățile de picior-coapsă, apoi tăiați bucățile de sân; tăiați excesul de grăsime.
Scoateți oasele din bucățile de sân.
Transferați bucățile de picior-coapsă și bucățile de sân pe platou (rezervați garniturile de rață rămase pentru o altă utilizare).
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se amestecă pudra chineză cu cinci condimente, sarea, piperul negru măcinat și ghimbirul măcinat într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste toate bucățile de rață.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați bucăți de picior-coapsă și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Acoperiți tigaia și prăjiți rața la cuptor până când sunt fierte, aproximativ 45 de minute.
Transferați rața pe farfurie; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați sânii de rață în tigaie; gatiti la coacerea dorita, aproximativ 10 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Gatiti ravioli in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Scurgere. Gatiti slanina in tigaie mare si grea la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie. Aruncați toate picăturile, cu excepția a 2 linguri, în tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie;saut până la licitație și auriu, aproximativ 12 minute.
Se adaugă unt, apoi broccoli rabe și saut doar până când broccoli rabe începe să se ofilească.
Adăugați ravioli; se amestecă până se încălzește. Se amestecă slănina. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți amestecul de ravioli între 4 plăci. Aranjați bucățile de picior-coapsă de rață deasupra ravioli. Tăiați subțire sânii de rață și ventilați-vă alături.
Stropiți cu sirop de vin de prune redus și serviți.
* Vinul de prune este disponibil pe piețele asiatice, magazinele de băuturi alcoolice și în secțiunea de băuturi alcoolice a unor supermarketuri.
** Pudra chineză cu cinci condimente este un amestec de condimente care conține de obicei anason măcinat, scorțișoară, anason stelat, cuișoare și ghimbir; Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.