Rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovleac și Broccoli rabe

Rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovleac și Broccoli rabe
Rețeta rață cu cinci condimente cu Ravioli de dovleac și Broccoli rabe ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Acest fel principal are 617 calorii, 20g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, piper măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pruna, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole de afine cu dovlecei și Broccoli rabe, Paste de dovleac cu usturoi picant Rabe de Broccoli și fasole albă, și Ravioli De Tigaie Cu Rețetă De Broccoli Rabe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe vinul de prune într-o cratiță medie grea până la sirop și se reduce la 1/3 cană generoasă, aproximativ 16 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mic înainte de utilizare.)
3
Folosind un cuțit mare greu, tăiați fiecare rață pe lungime în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Taie coloana vertebrală.
5
Tăiați bucățile de picior-coapsă, apoi tăiați bucățile de sân; tăiați excesul de grăsime.
6
Scoateți oasele din bucățile de sân.
7
Transferați bucățile de picior-coapsă și bucățile de sân pe platou (rezervați garniturile de rață rămase pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se amestecă pudra chineză cu cinci condimente, sarea, piperul negru măcinat și ghimbirul măcinat într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente peste toate bucățile de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Rață întreagăRață întreagă
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați bucăți de picior-coapsă și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Acoperiți tigaia și prăjiți rața la cuptor până când sunt fierte, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
12
Transferați rața pe farfurie; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați sânii de rață în tigaie; gatiti la coacerea dorita, aproximativ 10 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Gatiti ravioli in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere. Gatiti slanina in tigaie mare si grea la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați slănina pe prosoape de hârtie. Aruncați toate picăturile, cu excepția a 2 linguri, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa în tigaie;saut până la licitație și auriu, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă unt, apoi broccoli rabe și saut doar până când broccoli rabe începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
UntUnt
6
Adăugați ravioli; se amestecă până se încălzește. Se amestecă slănina. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți amestecul de ravioli între 4 plăci. Aranjați bucățile de picior-coapsă de rață deasupra ravioli. Tăiați subțire sânii de rață și ventilați-vă alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De RațăPiept De Rață
Picior De RațăPicior De Rață
RavioliRavioli
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Stropiți cu sirop de vin de prune redus și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
PrunePrune
VinVin
8
* Vinul de prune este disponibil pe piețele asiatice, magazinele de băuturi alcoolice și în secțiunea de băuturi alcoolice a unor supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
PrunePrune
VinVin
9
** Pudra chineză cu cinci condimente este un amestec de condimente care conține de obicei anason măcinat, scorțișoară, anason stelat, cuișoare și ghimbir; Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason MăcinatAnason Măcinat
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Anason StelatAnason Stelat
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista