Răspândire De Căpșuni-Portocale
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Răspândirea de căpșuni-portocale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 778 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de portocală, pectină de fructe pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Răspândire De Căpșuni-Portocale, Răspândire De Portocale De Căpșuni, și Răspândire De Căpșuni-Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă căpșunile, pectina, coaja de portocală și sucul de portocale într-o cratiță de 3 litri până se dizolvă pectina.
Se încălzește la foc mare aproximativ 2 minute, amestecând constant,pentru a se fierbe. Se amestecă zahărul.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant; scoateți de pe foc.
Îndepărtați spuma. Se toarnă imediat în borcan fierbinte, sterilizat, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch sau în recipiente pentru congelator, lăsând spațiu pentru cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele de borcane sau recipiente; sigiliu.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 24 de ore sau până când este setat. A se păstra la frigider sau congelator până la 3 luni.