Răspândire De Arpagic De Somon Afumat

Răspândire De Arpagic De Somon Afumat
Răspândirea de arpagic de somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 172 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, somon, somon afumat la cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon afumat răspândit II, Shortcakes de arpagic cu porumb afumat și tocană de Okra, și Brânză și arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați oasele și pielea din somon; rupeți în bucăți. Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, somonul afumat fierbinte, ceapa tocată, arpagicul, muștarul și piperul cu o furculiță până se combină bine. Se amestecă ușor somonul, se condimentează după gust cu sare și se acoperă cu ceapă tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
MuștarMuștar
ArpagicArpagic
PiperPiper
SomonSomon
IaurtIaurt
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se servește cu lavash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PitaPâine Pita
3
Faceți înainte: răciți, acoperit, până la 3 zile (poate fi necesar să vă umeziți cu un pic mai mult iaurt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista