Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați răspândirea cu trei brânzeturi cu vârf de afine. Această rețetă servește 32. O porție conține 323 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sos de afine cu fructe de pădure, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă De Brânză Cu Vârf De Chutney, Cranberry Topped brânză și castravete " Crackers, și Răspândirea Brânzei De Afine.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, bate toate ingredientele, cu excepția sos de afine, migdale si biscuiti cu mixer electric la viteză medie-mică până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine
Pentru Legare
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Linie 2-cană mucegai cu folie de plastic. Se amestecă amestecul de brânză în matriță. Acoperiți și refrigerați până la fermitate, cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Când este gata de servit, întoarceți mucegaiul cu susul în jos pe placa de servire și îndepărtați folia de plastic. Lingura sos de afine peste mucegai; se presara cu migdale.