Rădăcină pentru legume de iarnă
Rădăcina pentru legumele de iarnă necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 13. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, rutabagas, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Iarna. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Legume Rădăcinoase De Iarnă, Caserola de legume rădăcinoase pentru iarnă, și Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de euro.
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Tăiați bulbul de usturoi.
Periați cu 1/2 linguriță de ulei. Înfășurați becul în folie rezistentă.
Curățați sfecla, păstârnacul, rutabagele, napii și morcovii; tăiat în 2-in. bucăți.
Așezați într-un castron mare; adăugați ceapa, sarea, boabele de piper, frunzele de dafin și uleiul rămas. Aruncă la haină.
Transferați la trei unse 15x10x1-in. tigăi de copt.
Așezați usturoiul pe una dintre Tigăi.
Coaceți 35 de minute sau până când usturoiul se înmoaie, amestecând o dată.
Scoateți usturoiul; se lasă deoparte să se răcească.
Stropiți vinul și bulionul peste legume.
Coaceți 20-30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Strângeți usturoiul înmuiat peste legume;dot cu unt.
Transferați pe un platou de servire.