Quiche cu brânză și slănină fără ouă

Quiche cu brânză și slănină fără ouă
Quiche cu brânză și slănină fără ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 518 calorii, 12g de proteine, și 41G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați înlocuitorul de ouă, ardeiul cayenne, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bacon De Praz Fără Gluten Și Quiche Cu Patru Brânzeturi, Cupe De Quiche Cu Spanac, Slănină Și Ouă, și Quiche cu slănină cu conținut scăzut de carbohidrați și ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fie cu mâna, fie într-un robot de bucătărie, amestecați făina, untul, brânza și piperul cu suficientă apă rece pentru a combina, apoi frământați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Întindeți patiseria și tapetați o formă de tartă de 23 cm. Acoperiți cu folie alimentară și răciți timp de 30 de minute. Orice resturi de patiserie pot fi congelate până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Îndepărtați folia alimentară, tapetați cu hârtie rezistentă la grăsimi, umpleți cu fasole de copt și coaceți timp de 15 minute până când părțile laterale sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Scoateți fasolea și hârtia, apoi întoarceți patiseria la cuptor și gătiți încă 5-10 minute până devin ușor aurii. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Pentru a face umplutura, încălziți uleiul într-o tigaie. Gatiti ceapa pana se inmoaie si slanina pana se rumeneste. Se împrăștie peste baza de patiserie, aruncând excesul de grăsime, urmat de jumătate de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Bateți înlocuitorul fără ouă, făina, smântâna și laptele împreună și turnați în cutie. Împrăștiați brânza rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Coborâți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz 2 și coaceți quiche-ul timp de 35-40 de minute sau până când umplutura este setată și partea superioară se rumeneste. Stați timp de 10 minute înainte de a scoate din tablă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui

Vin recomandat: Vin Spumant, Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Vinul spumant, Bordeaux și șampania sunt alegerile mele de top pentru Quiche. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Laurent-Perrier Brut (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Laurent-Perrier Brut (Split)
Amiralul lui Laurent-Perrier, care întruchipează stilul casei: delicios proaspăt și ușor de băut. Amestecul este compus din peste 55 de CRU-uri diferite (cu un rating mediu de 94%). După ce a fost maturat timp de peste trei ani, se adaugă 'Liqueur d' Expedition ' și șampania este maturată pentru încă șase luni. Rezultatul este un nas delicat, dar complex, cu note de citrice și un gust bun echilibrat. Perfect ca aperitiv, este, de asemenea, merge foarte bine cu mâncarea.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista