Quesadillas Clasice De Pui

Quesadillas Clasice De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Quesadillas clasice de pui. Această rețetă servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 610 calorii, 39G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei iute, chimen măcinat, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 59 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Quesadillas Clasice De Pui, Quesadillas Cu Brânză Clasică, și Quesadillas de Pollo (Quesadillas de pui) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti piept de pui, coriandru si chimen in ulei 15-20 de minute, transformand puiul o data si amestecand ocazional amestecul de coriandru, pana cand sucul de pui nu mai este roz cand se taie centrele celor mai groase bucati. Tăiați puiul în bucăți mici; amestecați amestecul de pui și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Periați 1 parte a 1 tortilla cu o parte din cele 2 linguri de ulei; așezați uleiul în jos în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Strat cu o pătrime din amestecul de pui, 1/4 cană de brânză și o pătrime din ardei iute până la 1/2 inch de marginea tortilla. Se acoperă cu o altă tortilla; periați blatul tortilla cu ulei. Gatiti la foc mediu-mare 4 pana la 6 minute, intorcand dupa 2 minute, pana se rumeneste deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
4
Repetați cu tortilele rămase, amestecul de pui, brânza și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Tăiați quesadillas în pene.
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Asamblați quesadillas pe platou, perindând Generos părțile exterioare ale tortilelor cu ulei. Glisați cu grijă pe grătar. Grătar descoperit la 4 până la 6 inci de la foc mediu 4 până la 6 minute, întorcându-se după 2 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În59 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista