Pur și simplu senzațional Strawberry Shortcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 1296 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Senzational Strawberry Shortcake, Pur Și Simplu Perfect Strawberry Shortcake, și Trufe Pur Și Simplu Senzaționale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateti smantana, 1/2 cana de lapte si 3 linguri. zahăr în castron mare până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați amestecul de copt; se amestecă doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
4
Răspândiți pe fundul tăvii rotunde de 9 inci pulverizate cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc. Se răcește 10 min.; scoateți la grătar. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Bateți amestecul de budincă și laptele rămas într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă jumătate din biciul rece. Aruncați căpșunile cu 1/3 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Amestec De Budincă
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Tăiați tortul orizontal în jumătate; stivuiți straturile pe farfurie, umplând cu jumătate din amestecul de căpșuni și tot amestecul de budincă. Se acoperă cu biciul rece rămas, apoi amestecul de căpșuni.