Pungi De Cartofi
Pungile de cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 61 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 262 calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, cartofi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Pungi De Pizza, Pungi De Pere De Ciocolată, și Pungi De Fructe De Piatră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați patru foi de aluminiu de 8x12 inch.
Feliați fiecare cartof în felii de 1/4 inch și așezați-l într-un mod suprapus în 2 coloane pe fiecare foaie de folie de aluminiu.
Așezați mai multe inele de ceapă deasupra cartofilor.
Se amestecă oregano, pătrunjel, busuioc, sare și piper; se presară după gust peste ceapă și cartof. Se acoperă cu 1 lingură de unt.
Creați punga luând laturile lungi ale foliei de aluminiu și uniți-vă în partea de sus și pliați în jos. Capetele se împăturesc.
Așezați pe o foaie de fursecuri și coaceți aproximativ 30 de minute sau gătiți pe un grătar la foc mediu-mare.