Pulpe de pui cu roșii și capere

Pulpe de pui cu roșii și capere
Coapsele de pui cu roșii și capere necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, roșii, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Pulpe de pui grecești cu lămâie, capere și Feta, Pulpe De Pui Fierte Cu Roșii, Capere, Hamsii Și Măsline, și Pulpe de pui prăjite cu fasole albă, lămâie și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți puiul cu spray de gătit; se presară busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați pui și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați roșiile în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute, întorcând puiul ocazional. Creșteți căldura la mare; aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, 2 minute sau pana cand puiul este gata si amestecul de rosii este usor gros, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
5
Presărați busuioc proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista