Pui Prăjit Porumb Câini
Fried Chicken Corn Dogs ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 277 de calorii , 18 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor din sud. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită praf de copt, ulei vegetal, spic de porumb și miere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este destul de bun. Încercați câini de pui picant cu porumb cu sos chili de casă , mini câini de porumb Jalapeno și mușcături de porumb {fără gluten} și căței de știulete de porumb (câini de porumb) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament special: Opt frigarui de lemn de 8 inch; termometru pentru prăjire
Se amestecă 1/2 cană de zară, sosul iute și 1 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Adăugați gingașele de pui și amestecați pentru a se acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până peste noapte.
Pentru aluatul de porumb, tăiați porumbul de pe știulete și transferați-l într-un blender. Folosiți dosul unui cuțit pentru a răzui laptele de pe știulete și adăugați-l în blender.
Adăugați zara rămasă, mierea și 1 linguriță de sare și amestecați până la omogenizare completă. Cu blenderul oprit, adăugați 1 1/4 cană de făină, mălaiul și praful de copt. Utilizați o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc pentru a amesteca ușor ingredientele uscate în amestecul de porumb până când se combină. Amestecați până când amestecul este în mare parte omogen (câteva cocoloașe sunt bine).
Umpleți un cuptor olandez mare sau o oală pe jumătate cu ulei și încălziți la 350 de grade F la foc mediu.
În timp ce uleiul se încălzește, scoateți carnea de pui din amestecul de zară pe o foaie de copt tapetată cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Uscați puiul cu prosoape de hârtie suplimentare. Folosiți o pereche de foarfece de bucătărie pentru a tăia capătul ascuțit al fiecărei frigărui. Introduceți cu atenție 1 frigărui la aproximativ trei sferturi din drum prin fiecare pui de pui. Pus deoparte.
Se toarnă 1/2 cană de făină rămasă pe o farfurie. Asezonați ușor cu sare. Lucrând cu câte un pui fraged, dragați în făina condimentată și apoi scufundați cu grijă în aluat (care este încă în blender), scufundându-l complet. Înclinați blenderul după cum este necesar pentru a acoperi mai ușor puiul cu aluat. Puneți cu grijă puiul aluat în ulei și prăjiți până când puiul este fiert și exteriorul este auriu, aproximativ 5 minute, întorcându-se din când în când. Nu prăjiți mai mult de 3 carne de pui la un moment dat sau se vor lipi unul de celălalt.
Transferați „câinii de porumb” prăjiți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a absorbi orice exces de ulei. Asezonați generos cu sare. Dragați, aluați și prăjiți puiul rămas. Lăsați câinii de porumb să stea cel puțin 5 minute înainte de a mânca.
Se serveste cu sos iute, ketchup, mustar cu miere sau mustar galben.