Pui Prăjit Porumb Câini

Pui Prăjit Porumb Câini
Fried Chicken Corn Dogs ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 277 de calorii , 18 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor din sud. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită praf de copt, ulei vegetal, spic de porumb și miere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este destul de bun. Încercați câini de pui picant cu porumb cu sos chili de casă , mini câini de porumb Jalapeno și mușcături de porumb {fără gluten} și căței de știulete de porumb (câini de porumb) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament special: Opt frigarui de lemn de 8 inch; termometru pentru prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2
Se amestecă 1/2 cană de zară, sosul iute și 1 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați gingașele de pui și amestecați pentru a se acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Pentru aluatul de porumb, tăiați porumbul de pe știulete și transferați-l într-un blender. Folosiți dosul unui cuțit pentru a răzui laptele de pe știulete și adăugați-l în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Adăugați zara rămasă, mierea și 1 linguriță de sare și amestecați până la omogenizare completă. Cu blenderul oprit, adăugați 1 1/4 cană de făină, mălaiul și praful de copt. Utilizați o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc pentru a amesteca ușor ingredientele uscate în amestecul de porumb până când se combină. Amestecați până când amestecul este în mare parte omogen (câteva cocoloașe sunt bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Umpleți un cuptor olandez mare sau o oală pe jumătate cu ulei și încălziți la 350 de grade F la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
În timp ce uleiul se încălzește, scoateți carnea de pui din amestecul de zară pe o foaie de copt tapetată cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Uscați puiul cu prosoape de hârtie suplimentare. Folosiți o pereche de foarfece de bucătărie pentru a tăia capătul ascuțit al fiecărei frigărui. Introduceți cu atenție 1 frigărui la aproximativ trei sferturi din drum prin fiecare pui de pui. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Se toarnă 1/2 cană de făină rămasă pe o farfurie. Asezonați ușor cu sare. Lucrând cu câte un pui fraged, dragați în făina condimentată și apoi scufundați cu grijă în aluat (care este încă în blender), scufundându-l complet. Înclinați blenderul după cum este necesar pentru a acoperi mai ușor puiul cu aluat. Puneți cu grijă puiul aluat în ulei și prăjiți până când puiul este fiert și exteriorul este auriu, aproximativ 5 minute, întorcându-se din când în când. Nu prăjiți mai mult de 3 carne de pui la un moment dat sau se vor lipi unul de celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Transferați „câinii de porumb” prăjiți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a absorbi orice exces de ulei. Asezonați generos cu sare. Dragați, aluați și prăjiți puiul rămas. Lăsați câinii de porumb să stea cel puțin 5 minute înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Se serveste cu sos iute, ketchup, mustar cu miere sau mustar galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista