Pui prăjit la cuptor cu biscuiți
Puiul prăjit la cuptor cu biscuiți este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 636 calorii, 54g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de boia de ardei, piper, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui prăjit la cuptor-puiul prăjit la cuptor picant vă va mulțumi cu siguranță pe toți oaspeții dvs, Pui la grătar la cuptor și biscuiți, și Biscuiți De Pui Prăjiți.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. Spray 15x10x1-inch tigaie cu spray de gătit. În castron de mică adâncime, se amestecă 1/2 cana Bisquick mix, sare, boia de ardei și piper. Înveliți puiul cu amestec Bisquick; așezați părțile pielii în jos în tigaie.
În castron mediu, amestecați toate ingredientele pentru biscuiți până se formează aluat moale.
Întoarceți puiul, împingând bucățile într-o parte a tigaiei. Aruncați aluatul cu 8 (1/4 cană) linguri în tigaie într-un singur strat lângă pui.
Coaceți cu aproximativ 15 minute mai mult sau până când biscuiții devin maro auriu deschis și sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată până la os (170 litri F pentru sâni; 180 litri F pentru coapse și picioare).