Pui prăjit cu glazură de unt de pere Bourbon
Pui prăjită cu Bourbon pere unt glazura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1420 calorii, 86G de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de ulei de măsline, pui, fenicul bulb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca de paine cu glazura de unt Bourbon, Batoane de condimente de dovleac cu glazură de unt Bourbon, și Curcan prăjit cu glazură de Pecan-Bourbon prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de pere, zahărul, bourbonul, cardamomul și sucul de lămâie într-o cratiță și gătiți, amestecând constant, până când se reduce la jumătate, 25 până la 30 de minute. Rezervați 1/2 cană de glazură pentru a călca puii în timp ce gătesc, iar restul pentru servire.
Pentru puiul prăjit: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se usucă puii și se presară din belșug peste tot cu sare și piper. Împărțiți rozmarinul, coaja de lămâie și feniculul între cavitățile ambelor găini. Legați picioarele cu sfoară de măcelar și trageți aripile sub găini.
Așezați puii într-o tigaie și prăjiți timp de 45 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați puii cu generozitate cu glazura de unt de pere rezervată. Prăjiți până când sucurile se limpezesc când sunt înțepate, încă 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se odihnească timp de 5 minute pentru a permite gătitul reportat.
Pentru salata de fenicul: între timp, aruncați feniculul ras cu sucul de lămâie, o picătură de ulei de măsline și sare și piper după gust și așezați pe un platou.
Slather puii generos cu mai mult de glazura de unt de pere și a pus puii pe partea de sus a salata de fenicul ras.
Garnisiți cu frunze de fenicul.
Se servește cu glazura rămasă.