Pui prăjit cu glazură de unt de pere Bourbon

Pui prăjit cu glazură de unt de pere Bourbon
Pui prăjită cu Bourbon pere unt glazura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1420 calorii, 86G de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de ulei de măsline, pui, fenicul bulb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca de paine cu glazura de unt Bourbon, Batoane de condimente de dovleac cu glazură de unt Bourbon, și Curcan prăjit cu glazură de Pecan-Bourbon prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de pere, zahărul, bourbonul, cardamomul și sucul de lămâie într-o cratiță și gătiți, amestecând constant, până când se reduce la jumătate, 25 până la 30 de minute. Rezervați 1/2 cană de glazură pentru a călca puii în timp ce gătesc, iar restul pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Pentru puiul prăjit: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se usucă puii și se presară din belșug peste tot cu sare și piper. Împărțiți rozmarinul, coaja de lămâie și feniculul între cavitățile ambelor găini. Legați picioarele cu sfoară de măcelar și trageți aripile sub găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Așezați puii într-o tigaie și prăjiți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați puii cu generozitate cu glazura de unt de pere rezervată. Prăjiți până când sucurile se limpezesc când sunt înțepate, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să se odihnească timp de 5 minute pentru a permite gătitul reportat.
7
Pentru salata de fenicul: între timp, aruncați feniculul ras cu sucul de lămâie, o picătură de ulei de măsline și sare și piper după gust și așezați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
8
Slather puii generos cu mai mult de glazura de unt de pere și a pus puii pe partea de sus a salata de fenicul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Garnisiți cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
10
Se servește cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista