Pui pe orez cu umplutura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,66 USD pe porție. O porție conține 819 calorii, 35g de proteine, și 44G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, amestec de umplutură, cremă condensată de supă de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui prăjit cu umplutură de orez, Pui Prăjit Cu Unt Cu Umplutură De Orez, și Pui prăjit cu umplutură de busuioc-orez.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înveliți puiul cu unt topit într-o tigaie de 9x13 inci; presărați ambele părți ale puiului cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Întindeți orezul fiert uniform într-o tigaie separată de 9x13 inci; presărați amestecul de supă de ceapă peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Mazăre Goya®
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se toarnă 1 1/2 căni de apă peste orez condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
5
Puneți ceapa pe orez unde vor fi așezate pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
6
Amestecați crema de supă de pui, smântână, lapte, semințe de țelină și praf de usturoi într-un bol. Aruncați linguri mici de jumătate din amestecul de supă pe orez; întindeți ușor amestecul uniform peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Semințe De țelină
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Aranjați sânii de pui, cele mai groase părți spre marginea tigaiei, pe secțiunile de ceapă pregătite deasupra orezului. Lingura rămasă jumătate din amestecul de supă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se amestecă umplutura Se amestecă și 1 cană de apă fierbinte împreună într-un castron; lingura umplutura peste pui și orez. Acoperiți tigaia bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă piesă trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).