Pui marinat gătit sub o cărămidă
Puiul marinat gătit sub o cărămidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 554 calorii, 41G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de coajă de lămâie, piper, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Cărămidă, Pui sub cărămidă, și Pui Sub Cărămidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 11 ingrediente într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime. Cu un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie, scoateți aripile la prima îmbinare; aruncați aripile. Împărțiți puiul pe jumătate pe lungime.
Îndepărtați și aruncați pielea; străpungeți întreaga suprafață a puiului cu o furculiță.
Așezați puiul în vas, întorcându-vă la strat. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din vas; aruncați marinada. Înveliți puiul cu spray de gătit; presărați puiul uniform cu sare și piper.
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-mare și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 40
Înfășurați 2 cărămizi cu folie de aluminiu.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit pe partea neîncălzită.
Așezați 1 cărămidă pregătită pe fiecare jumătate de pui. Acoperiți și grătați 1 oră sau până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 16
Îndepărtați cu grijă cărămizile fierbinți; scoateți puiul de pe grătar.
Lăsați puiul să stea 5 minute. Sculpta pui.