Pui Lady and Sons în sos de vin

Pui Lady and Sons în sos de vin
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Puiul Lady and Sons în sos de vin. Pentru 2,79 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 706 calorii , 44 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Vă este adus de Foodnetwork. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, piept de pui, sare cușer și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 75% . Acest scor este destul de bun. Foxy lady , Pui cu sos de crema de tarhon de vin alb și Pui ușor cu sos de vin alb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați puiul într-o caserolă puțin adâncă cu unt și asezonați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Mare, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie1 Boabe De Vanilie Mare, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Recipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, TocateRecipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, Tocate
3
Deasupra așezați feliile de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Intr-un bol mediu, adauga supa si vinul, asezoneaza cu sare si piper si toarna peste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Mare, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie1 Boabe De Vanilie Mare, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cu Ardei Iute Verzi Sau 1 Conserve De Roșii Cu O Cutie De 4 Uncii Ardei Iute Verde TocatCu Ardei Iute Verzi Sau 1 Conserve De Roșii Cu O Cutie De 4 Uncii Ardei Iute Verde Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
5
Presărați amestecul de umplutură deasupra și stropiți cu unt topit.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Sare Mare FinăSare Mare Fină
6
Coaceți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista