Pui Lady and Sons în sos de vin
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Puiul Lady and Sons în sos de vin. Pentru 2,79 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 706 calorii , 44 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Vă este adus de Foodnetwork. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, piept de pui, sare cușer și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 75% . Acest scor este destul de bun. Foxy lady , Pui cu sos de crema de tarhon de vin alb și Pui ușor cu sos de vin alb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați puiul într-o caserolă puțin adâncă cu unt și asezonați cu sare și piper, după gust.
Deasupra așezați feliile de brânză.
Intr-un bol mediu, adauga supa si vinul, asezoneaza cu sare si piper si toarna peste branza.
Presărați amestecul de umplutură deasupra și stropiți cu unt topit.*
Coaceți timp de 45 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți.