Pui la gratar cu sos cremos

Pui la gratar cu sos cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 883 calorii, 38g de proteine, și 68G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pui, oțet de cidru, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pui la gratar si Fettuccine cu sos cremos de busuioc, Pui picant la grătar cu sos cremos de dovleac, și Pui la grătar cu Chile verde cremos, Tomatillo și sos de Avocado.
Instrucțiuni
Bateti impreuna primele 3 ingrediente. Rezervați 1 sos de cană; acoperiți și răciți sosul rămas.
Aranjați puiul într-un vas superficial.
Se toarnă rezervat 1 cana sos peste pui, de cotitură pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 8 ore, întorcând puiul o dată.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Pregătiți un foc fierbinte prin strângerea cărbunelui sau a rocilor de lavă pe o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. (Pentru grătarele cu gaz, luminați doar o parte.)
Așezați suportul alimentar pe grătar. Aranjați puiul peste partea goală (partea neluminată a grătarului cu gaz) și grătarul, acoperit cu capacul grătarului, 1 oră sau până când se termină, întorcându-se o dată.
Încălziți sosul rămas și serviți cu pui.