Pui la grătar cu miere și lămâie
Puiul la grătar cu miere și lămâie este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 284 de calorii . Pentru 1,33 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru 4 iulie . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 65% . Pui la grătar cu glazură cu miere , pui cu lămâie și miere și frigărui de pui cu chimen cu iaurt sos de miere de lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul de canola, coaja de lămâie, sucul de lămâie, muștarul de Dijon, mierea, usturoiul, sosul Worcestershire, condimentele italiene pentru ierburi, sare și piper negru într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Puneți pieptul de pui în pungă, sigilați și strângeți punga cu degetele de mai multe ori pentru a acoperi puiul cu marinată.
Puneți un al doilea sac resigibil peste primul și sigilați pentru a preveni scurgerile. Dați puiul la frigider pentru 2 până la 4 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți pieptul de pui din pungă; aruncați marinata folosită. Gătiți puiul pe grătarul preîncălzit până când centrul nu mai este roz și sucurile curg limpede, 7 până la 8 minute pe fiecare parte.