Pui La Grătar Cu Cărămidă
Puiul la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui la grătar sub cărămidă, Pui la grătar sub o cărămidă, și Pui de citrice la grătar sub cărămidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați gâtul și măruntaiele de la găini, găini sau prepelițe, dacă sunt prezente; rezervați pentru o altă utilizare sau aruncați. Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime de la păsări. Cu foarfece de pasăre sau foarfece de bucătărie, tăiați de-a lungul unei părți a coloanei vertebrale pe fiecare pasăre, tăind complet în două; pentru găini, tăiați și de-a lungul celeilalte părți ale coloanei vertebrale și aruncați coloana vertebrală. Clătiți bine păsările și uscați-le. Trageți păsările deschise și așezați pielea cu fața în sus pe o suprafață plană; cu mâna, apăsați păsările pentru a aplatiza.
Într - un vas de copt de 9 x 13 inci, amestecați suc de lămâie, pătrunjel, ulei de măsline, usturoi, busuioc, oregano, piper, fulgi de chili și 1/2 linguriță de sare. Frecați amestecul peste toate păsările.
Așezați în vas, suprapunându-vă și stivuind după cum este necesar. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi.
Așezați păsările, cu pielea în jos și una lângă alta, pe o secțiune de 12 pe 17 inci a unui grătar de grătar uns pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde). Setați o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci, cu partea dreaptă în sus, pe păsări. Distribuiți 4 cărămizi curate (5 până la 6 lb. fiecare) uniform în tigaie (Vezi notele).
Acoperiți grătarul și gătiți până când pielea este bine rumenită (ridicați tigaia pentru a verifica), aproximativ 20 de minute pentru găini, 18 minute pentru găini și 12 până la 15 minute pentru prepelițe.
Scoateți tigaia ponderată și, cu o spatulă largă, întoarceți păsările. Acoperiți grătarul și gătiți fără tigaie ponderată până când carnea la oasele coapsei nu mai este roz (tăiată pentru a testa), cu 5 până la 10 minute mai mult pentru găini și găini, 2 până la 5 minute pentru prepelițe.
Transferați păsările, pielea în sus, pe un platou. Cu un cuțit sau foarfece de pasăre, tăiați găinile în sferturi și găinile în jumătăți, dacă doriți.
Se servește cu pene de lămâie pentru a stoarce peste păsări.
Se adaugă sare după gust.