Pui korma

Pui korma
Korma de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. 483 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sultane, coriandru, ghimbir de mărimea degetului mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Rețete similare sunt Korma vegetală , cum se face Korma vegetală, Pui Korma, și Pui Korma.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 ceapă tocată, 2 căței de usturoi tocați aproximativ și o bucată de ghimbir de mărimea degetului mare tocat într-un robot de bucătărie și bateți într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Introduceți pasta într-o tigaie mare cu 3 linguri de apă și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 4 linguri de pastă korma și gătiți încă 2 minute până când sunt aromate.
4
Se amestecă 4 piepturi de pui fără piele, dezosate, tăiate în bucăți de mușcătură, în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Adăugați 50g migdale măcinate, 4 linguri sultane, 400 ml bulion de pui și linguriță zahăr tos auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Tos AuriuZahăr Tos Auriu
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
6
Dați totul un amestec bun, apoi acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați într-o oală de 150 g iaurt grecesc și niște condimente, apoi împrăștiați peste o grămadă mică de coriandru tocat și mai multe migdale măcinate, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se servește cu orez basmati maro sau alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista