Brânză iubitor de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 371 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți oregano, brânză mozzarella, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandviș cu brânză Fontinan și Mozzarella la grătar, Fondue iubitor de brânză, și Caserola de ton a iubitorilor de brânză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt suficient de adânc pentru a permite cel puțin un centimetru între pui și partea superioară a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o oală mare la foc mediu, amestecați sosul de roșii, pasta de roșii, zahărul, pătrunjelul, busuiocul, oregano și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Între timp, într-un castron mare, aruncați puiul cu pesmet până când este complet acoperit. Aranjați puiul în vasul de copt și presărați după gust cu sare de usturoi și piper după gust. Pui de top cu jumătate de brânză Cheddar mărunțită și mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Mărunțită
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă sosul de roșii uniform peste pui. Rezervați jumătate din brânzeturile de Cheddar și mozzarella rămase și presărați restul peste pui și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți aproximativ 50 de minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Îndepărtați folia și acoperiți cu brânzeturile rămase de Cheddar și mozzarella. Întoarceți vasul la cuptor și gătiți, neacoperit, până când brânza de deasupra se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea cinci minute înainte de servire.